Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 52
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    eee chino e qenef muti, ti je nje qenef qe e ke gojen plot ***

prite tani chino qenefin kur do filloje ofendoje allahun ,sikur po ben debat me allahun hehehe
    A do gezoheshe ti nese chino e ben nje gje te tille ? Sepse ti vete po e provokon me ofendime. Me sa duket kenaqesh me shkrimet kur ofendohet Allahu dhe Muhamedi
    Revolution 1848

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    eee chino e qenef muti, ti je nje qenef qe e ke gojen plot ***

prite tani chino qenefin kur do filloje ofendoje allahun ,sikur po ben debat me allahun hehehe
    Poooo qe meniher: Ta rrofte Allahu atsendin.
    Ama mu te parit.

Mire tha Eurostari, sikur ke filluar te gjesh simpati per shilimet chinoiane.

Chino eshte nje femije i madhe.
    S'ka dyshim ketu, problemi eshte qe i morri n'qaf edhe disa tjer.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Chino eshte nje femije i madhe.
    S'ka dyshim ketu, problemi eshte qe i morri n'qaf edhe disa tjer.
    Chino pos qe eshte femije i madhe eshte edhe i pa pjekure,bjen ne grackat e disa injoranteve ketu.
    Chino vella ti nuk je si ata,nuk e ke intelektin si te tyre,atehere mos u sille sikurse ata injorantet.

Tung
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    A nuk thashe me lart apo nuk dini t lexoni? Pavaresisht se si me quani e cfare "trikash" perdorni, une mbes i tille. Kur ndotet ambienti ne emer te Allahut, e ndoti pastaj une Allahun. S'me rruhet hic cfare intelekti kam. Me bacilet islame flas ashtu sic kuptojne ata.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Une personalisht per Krishterimin di pak, se nuk jam i krishter, se per nje gje per te cilen kam pak njohuri, nuk mundem me dhan vleresime. Ndersa per Fen islame di shum, pasi qe jam Musliman, dhe per kete mundem edhe te jap vleresime. Shkurt te mos e zgjas shum, feja islame eshte fe e djallit, ajo i pershtatet vetem popujve barbar Arab. Ne shqipetaret kesaj feje gjithnje ja kemi pa sherrin. Keta Mslimanet qe tani jan perhapur pas lufte ne Kosov, keta nuk jan gje tjeter vetem sherbetor te interesav Turke dhe disa vendeve Arabe qe kan Shoqatat e tyre ne Kosove. Keta nuk kane Absolut asgje te perbashket me Kombin dhe traditat Shqiptare, keta njerez jan mbeturinat e kombit tone dhe duhet qeveria e cila vjen ne pushtet pas zgjedhjev te marr masa te ashpra kunder tyre, perndryshe dikur ka me qen von.

Remarque : Apolloja "gjithnje" ka jetuar. Eshte i-pavdekshmi ! Dhe Zoti e dins e c'far ka per te deshmuar per ne, pas 500 vite tjera
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Zotri Shala me gjithe respektin qe kam per ty,edhe pse shkrimet e tua me pelqejn shum,por kesaje here nuk ja paske qelluar fare.
    Z.Shala nuk e paske par protesten po me duket as permes mediave elektronike?!,sepse ti thua qe atye po mos A kishe qen teatri kombetar dhe qeveria njerezit kishin menduar se jan ne ndonje vende tjeter.
    Po Z.Shala i ke para ti flamujte kombtare si valojshin?i ke par ti pamkartat kombtare???,apo vetem i ke para ato gocat me shamia?!,po eshte normale qe te kete vajza me shami,per kete arsye ato kan dal per te protestuar,sdi cka po e egzagjeroni kaq shum kete fare pune.
    Z.Shala e dine ti qe mesin e atyre protestusve ka pas antar te familjeve te deshmorve,ish-ushtar te UCK-se?
    Z.Shala Kosova eshte e rrezikuar nga armiqe te jashtum dhe te brendshum,krimi i organizuar,pa punesia,korrupsioni,nga ndarjet e tokave tona,etje,merr mu ketu gjera te medha e jo me shamia,sepse shamit asgje te keqe nuk po na sjellin.

Pse nuk u asimiluan shqiptaret e Kosoves qe ishin Musliman?
    Dhe pse u asimiluan per fat te keq shqiptaret ne ÇAMERI qe ishin Krishter?
    Auu tani heren e dyte kjo qenka shendruar ne qeshtje kombtare , ne heren e pare as dhe nje flamur i vetem nuk ishte , kjo qe ata ksaj radhe i murren flamujt veq sa per sy e faqe osht tpshursha nflamur , qitahen e kan bo me kto protesta . Pse nuk po lypni referendum a menoni qe neser munet mu organizu naj protest edhe mu bo 100 mi kunder shamis !?
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    A nuk thashe me lart apo nuk dini t lexoni? Pavaresisht se si me quani e cfare "trikash" perdorni, une mbes i tille. Kur ndotet ambienti ne emer te Allahut, e ndoti pastaj une Allahun. S'me rruhet hic cfare intelekti kam. Me bacilet islame flas ashtu sic kuptojne ata.
    o Chino po nuk perdore kurrfare trika more zotere,sepse tek e fundite une nuk do te plase pse te nuk beson Allahun,por po te them se po bjen shum poshte ore plako.

Allahun sikur e gjithe bota ta mohonin dhe ta fynin as nje pik nuk do te ja humbesin fuqin apo sundimin mbi gjithesin,por edhe tjetra edhe nese krejte bota do ta adhuronin as pak nuk do te ja shtonin fuqin,keshtu per kete arsye nuk me bejne pershtypje fjalet e tua.
    Por ajo qe them eshte se po flet si nje "adoleshent" ne njeri i pa pjekur dhe i pa edukat,nejse tek e fundit ti je i "vedishum" vet dhe munde te flasesh cfare te duash.

Tung
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Keqë jom nda me arabet rreth pazarit per njohjen e pamvarsis se kosoves ,ne nuk mund ti afrohem atyre per mes Serbis .Me ndajn rruget per 90 shkall me musliman te till.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •